Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osäkerheten i det som kan vara kärleken




Ängen är full av blommor.

Som blomman

vajande

där

på ängen

ser du den?

så svajande är mitt

mitt jag

 

i närheten av dig

 




Fri vers av M
Läst 594 gånger
Publicerad 2007-03-05 21:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ops! just så käns det...osäkerheten inför känslorna...
Fin!
2007-03-06

  stella
Så bra beskrivning av hur det är i början. Vem är jag och vem kan jag bli?
2007-03-06

  Christer Eriksson
den andra blomman brukar svajja lika osäkert, kärlek är underbart värdelöst och det bästa, poesi i datestadiet, läser jag in....
2007-03-05

  Söder
En sommaräng så skön... vackra vajande blommor... ja, den kärleken...
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

M