Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig för gammal


Hon var för ung
för att sluta hoppas

Hon var för naiv
för att inte tro det bästa

Hon var för ensam
för att slänga bort sällskap

Hon blev aldrig för gammal
för att bli besviken




Fri vers av Anna H
Läst 450 gånger
Publicerad 2007-03-06 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H