Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden viskar svaren

Det är tyst

tankarna flyger iväg.

Man ler eller gråter

ser tillbaka på det liv man haft.

Trottsatt verkligheten

döljer svaren till frågorna

man ger

Så får man känslan

av att mitt i tystnaden

finner man svaret

man såväl letat efter

för det finns alltid i ens inre

och i den stunden kommer det fram.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 600 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-03-06 17:30



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"tystnaden viskar svaren\" är en rubrik av sällsynt styrka... texten pendlar mellan förtvivlan o tröst... en trösterik avslutning...
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson