Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Problem

Alla har problem

och antingen är de stora

eller små.

 

Vi tror

att livet är slut

och ibland tror grannen

detsamma.

 

Problem

finns överallt

men de går oftast lösa

och du kan lita på att de kommer nya

men då löser du bara de med.

 

Så är det

från början till slut

hitta bara vägen ut

så löser sig allt tillslut.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-03-06 17:42



Bookmark and Share


  Lady Alassa
en fin och uppmuntrande text
för visst e de så det brukar gå bra till sist
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson