Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fan fan fan. we were such good friends.


Du hjärta mig, min vän


Kommer du ihåg

våra lekar i sandlådan

och hur det kittlade i magen

när du och jag gungade högst

 

Kommer du ihåg

att de andra retade oss

och sa att vi var kääära,

hur du och jag aldrig

tänkte på kärlek ens

utan bara

hur roligt vi hade och att ingen

annan var så nära som vi

 

Nu är det minst femton år sen

du har blivit stor och

har skägg

jag har stora tuttar

och vuxen röst

men när jag ser dig
så blir jag liten igen

en liten Josefin som blir

glad att se sin bästa vän

och hur kul det skulle vara

att leka igen



~


Varför kommer du inte ihåg mig

Alexander

Du minns inte någonting -

det enda du minns är en pojke

med rött hår

och jag har rött hår

men jag är en flicka!



     ~
    fan!
     ~

 

 

Alexander

jag vill leka med dig igen

så som jag saknat dig

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av volatile
Läst 556 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-06 19:38



Bookmark and Share


  Albert
ja, nu känner jag att jag måste läsa allt du skriver!
2007-04-05

  Albert
åååh, såna här dikter ääälskar jag!
2007-03-09

  Taggen
bra skrivet
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile