Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad döljer sig därunder?


En annan tid

Kajan bet i affischen

revorna blottade
det goda, därunder

pusselbitarna skrek åt oss
att förena till ett

men det var limmet
kajan åt




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 375 gånger
Publicerad 2007-03-07 12:11



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Vi undrar väl alla vad som finns under, även om vi inte är skator. Roligt tänkt och skrivet! Har du hört hur skatorna småpratar kärvänkigt med varandra nu i februari!
2007-03-15

  Karin Rosberg
Rolig och fyndigt skrivet! Bra Fredrik// kram karen
2007-03-12

  Cris
Ja..finurlig..
gillar bilden den ger..
endel saker vill bli lagade efter
förfall...men hur vi vill hjälpa går det
inte, för ngt annat är i vägen
2007-03-07

    Bim
Ler,-finurliga Fredrik,bra text.Hälsn.Bim
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö