Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland ruskar livet om en som om det vill att man ska få upp ögonen för att man har det ganska bra.


En alldelse vanlig dag

Uppe vid kl 7.30 fixar frukost.

Äter min frukost och läser dagstidningen från första till sista sidan.

Vardagsrubriker nu för tiden är bankrån, misshandel, våldtäkt, narkotikabeslag och pedofilbrott.

För att inte tala om utlandets rubriker eländes, elände är det där.

Läser att man ska äta fettrik kost och protein för att nå en stabil vikt,
kolhydrater är inte alls bra. Kanske man skulle testa det...

Avslutar med citatet som idag är: \"Var glad åt det lilla\".

Jag gör en deg och bakar goda bullar,
känner mej lyckligt lottad att jag kan
göra som jag vill.

Upptäcker att jag är glad åt det lilla.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-07 12:21



Bookmark and Share


    Bim
Rätt inställning.Tycker om din text som är det vi så ofta behöver
upprepa;att det är det vi mår bra av som vi skall göra,-goda bullar!
Hälsn.Bim
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP