Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek kan leda till missförstån. Det gjorde det för mig och då kom den här dikten/sångtexten till. Hoppas någon gillar den...


No more than a fool

All those tears I´ve got yesterday
Now they´re gone
Falled from my eyes
I´m no more than a fool
Who left the tears because of you
Four minutes off my life
I was so shit damned scared
Another girl..?
Another world..
I run mile after mile
To get away from everything
My heart I lost at the way
So it´s just a hole inside of me
For every second it´s getting bigger
I wanna see you
I wanna hold you..




Fri vers av Jul_iia
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-03-07 16:10



Bookmark and Share


  Lollan_
Juliia!
Hej, :)
Jag tycker det är en bra text..
Och jag tycker det är kul att du blivit medlem här :)
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Jul_iia
Jul_iia