Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar oss, mig och jag.

Du ska veta att jag litar på dig,
att du nästa gång förälskar dig i rätt person,
mina förhoppningar är att du någon gång ska kunna vara intelligent även i ditt känsloliv!

Jag börjar tröttna på att du är så infantil och naiv,
att du inte kan lära dig att uppskatta rätt saker hos tjejer,
varför är dina känslor förbehållna människor som alltid visar sig totalt ovärdiga din uppmärksamhet?

Ska jag kalla det idioti eller ren och skär masochism?

Jag hatar mig ibland.




Fri vers av SvartaRegndroppar
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-03-11 02:55



Bookmark and Share


  minette
håller med dig,,,hm
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

SvartaRegndroppar
SvartaRegndroppar