Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om alla vi så kallade poeter finge styra världen. Hur skulle den då se ut??


Poetvärlden

Herregud, det skrivs så mycket vackert,

sorgligt, kärleksfullt, hatiskt, insiktsfullt,

ironiskt, metaforiskt, melodiskt, naturbejakande och

livsbejakande poesi.

Hallå alla poeter, vilken härlig värld vi skulle ha.

Kanske vi skulle sväva ena aning i det blå ändå.





Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-03-08 19:40



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ja... Låt oss sväva så mycket vi bara kan! Härligt diktat av en bra Poet!
2007-03-28

    Noyle
Jag tycker att du kunde utvecklat texten lite mer efter presenationen, för det var kloka tankar, men det känns bara som början på en dikt.
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP