Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så rädd att det jag önskar är att vara galen



Inte till viss del
utan till hela
Inte tveksamt
utan bestämt
Inte skymning
utan gassande, obarmhärtigt solljus

Krälar i daggvått gräs
för att absorbera klorofyllen
Sträcker mig naken
i sanden vid middagstid
Fylls med fotoner
Badar inte i det lugna bakvattnet
men under ett vattenfall
i de vilda virvlarna

Önskar bli berörd av världen
Ändå livrädd för den

Önskar slita hinnan från mina ögon
Önskar spränga bubblan jag lever i
Men så rädd att bli galen då

Så rädd att det jag önskar är att vara galen




Fri vers av zelma
Läst 412 gånger
Publicerad 2007-03-09 14:52



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
En underbar beskrivning över känslan att vilja leva mer och inte våga men ändå göra. Rädslan vår största ledsagare och vägvisare.
2007-04-22

  nettizen
Ångesten inför att våga ta klivet... samtidigt så är det rätt befriande att få vara lite galen ibland. :)
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

zelma