Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland vill man bara


vårnatt

Vårnatten virar
som
en dimma
sina mjuka händer
runt
min midja.

Lägger sig att
vaka
som ett vilddjur,

alla mina
minnen.

Som en hägring,
ung och orörd,

smekt
endast av
illusionens
varma blickar.


Bedjande vid havet.




Fri vers av Henrik Nilsson
Läst 866 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-09 17:34



Bookmark and Share


  KLANG
Älskar vårkänslorna...fint skrivet
2007-05-29

    nudel
Mycket vackert skrivet:)
2007-04-11

  frostyran
Dina alster andas... Sentimentalitet, insikt, dimensioner av känslor... Otroligt bra. Borde lära mig något av dig.
2007-03-15

    ej medlem längre
Underbar tankar, vårkäsnlor vaknar till live med dina ord, tack!
2007-03-12

  Azerola
dessa vårkänslor....så vackert Henrik. blir tagen.... Jag bara sitter och njuter för fullt! Tack!
2007-03-10

  madamebutterfly
\"smekt endast av illusionens varma blickar\"

väldigt vacker rad.

bra skrivet.
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson