Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du lämnade all tyngd på mig. Själv tog du de gramlätta tankarna. Jag trodde att vi som var vänner delade på bördan?


Svek

Det är inte relevant att be om ursäkt
Såret jag gav dig har säkert redan läkt

Det är dumt att säga så, men ändå
Du har säkert glömt det, det var ju då

Jag var tvungen att gå
För att du visste att det inte kunde bli vi två

Ändå valde du att fråga
Du visste svaret; Nej

\"Nej, jag vill och kan inte bli din tjej\",

Jag kanske sårade dig
Men du skulle inte ha frågat mig

Du visste ju svaret
Ibland kan jag komma ihåg såret, det med varet

Som rann
Jag minns att du sade \"Det är klart du kan\",

Varet stod för svek från mig
Det rann för att jag lämnat dig

Men det var ju inte mitt fel!
Vi kunde ha varit vänner, det kunde vi!

Men du valde den hårda vägen
Där man inte kunde vara vänner

Där all börda lades på mig
Istället för att vi kunde ha delat den, en bit till dig

Det var ju inte mitt fel!
Du frågade, visste svaret!

Det var inte mitt fel att det rann, det där varet

Det var ditt eget fel,
Men det kunde du inte erkänna!

Du ville att jag skulle känna mig dålig,
så att du kunde segra.













Fri vers av fredrika08
Läst 598 gånger
Publicerad 2007-03-09 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredrika08
fredrika08