Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen efter min bonus son hur gör man när ett barn bär på så stor sorg ?


Förtvivlad

Står maktlös gör våran övriga familj nu

efter min bonus sons bortgång

min andra bonus son bär på en så djup

sorg så han har krypit in i ett skal

som inte går att knäckas vad gör

man jag gråter varje dag av hans

stora sorg han går inte till skolan

är bara arg och ber oss låta han

vara vi har sökt expert hjälp

men vi tror inte att han går med dit

jag är så förtvivlat ledsen att jag

orkar snart inte mera själv

har även egna barn som behöver sin

mor så enormt mycket men min ork

är slut av min förtvivlan att jag

inte räcker till åt alla skrivandet

gör att jag får dela med mig av

min innre oro till andra som kanske

orkar stötta och ge en hjälpande hand

när livet känns hopplöst

hoppas så förtvivlat på en vänd punkt

mitt i allt elände




Fri vers av Ann-christin
Läst 476 gånger
Publicerad 2007-03-09 21:33



Bookmark and Share


  nettizen
Tragiskt...... det enda jag egentligen kan säga är att alla sörjer på sitt sätt. Kanske han _behöver_ få vara ifred ett litet tag? Reaktionen kommer ibland senare, när man haft tid att smälta och ta in det som hänt.
Och ni behöver ta vara på er själva också mitt i allt, man kan inte räcka till åt alla..... man hjälper ingen om man själv går i väggen.....
Många stödkramar får du ialla fall
2007-03-09

    Cajsa
Stor Kram till dig!
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin