Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslutet



jag smygkikar genom hålen i kroppen
näsborrarna,
sticker in två fingar och drar loss huden från ansiktet
där står du som en ovanligt vit lögn

och ljuger




Fri vers av Mögelhud
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-09 21:45



Bookmark and Share


    Trast
Oj, stackarn!
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Mögelhud
Mögelhud