Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nog vet jag att jag borde, borde glömma dig

Nog vet jag att jag borde, borde glömma dig
Försöker att förstå att du inte älskar mig.

Ja, nog vet jag att jag borde öppna ögonen och se,
att det är inte jag som får dig att le.

Ja, nog har jag allt förstått att du inte saknar mig.
Så varför ska jag gråta och längta efter dig?

Och varför ska jag ropa när ingen ändå hör?
Och varför plågar jag mig själv så att mitt hjärta nästan dör?

Ja, nog vet jag att jag borde, borde glömma dig



och försöka att förstå att du inte älskar mig.




Fri vers av stellaa
Läst 444 gånger
Publicerad 2007-03-09 23:14



Bookmark and Share


    romani princess
vänd på klacken å se aldrig mer tibax
det är inte svårare än smärtan av att försöka få det man inte kan få...
lessen för din skull gumman
bra skrivet!
2007-03-11

    sunnanvind
Åh vad bra!!! Du är grym!
2007-03-09

  Merrlina
grym grym såå jävla grymt BRA
*APPLODERAR*
bokmärker
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

stellaa