Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Write You\'re Name a Tousand Times..

Im Gonna Write you\'re name in the sand a tousand times, but then the water take you.

Im gonna write you\'re name on a pergament but then the years take you.
Im gonna Write you\'re name in the sky but then the night take you away.

So I Write You\'re Name In My Head, There Can I Keep You Forever\"!




Fri vers av Mysterica
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-03-10 01:02



Bookmark and Share


  Mysterica
Det är inte ett plagiat...jag har aldrig hört eller sett en liknande text inna iallafall..skrev direkt utifrån mina känslor/tankar.
2007-12-15

  carmie
Är det här inte plagiat typ? Förutom attd et är head och heart, så har jag läst den här förut.
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica