Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvinnan som ligger i sjuksängen och snart ska flyga till himlen talar till sin käraste; Han väntade sig bröllop, barn och lyckligt liv. Hon visste sitt öde, och valde att ge honom sitt livs överraskning.


Försök

Försök inte, det fungerar ej
Jag kommer ändå aldrig att komma tillbaka

Jag viskade sanningen för att inte såra dig
Dagen därefter så förstod du inte

Det kan vara svårt ibland, även för mig

Du är yngre än jag, ta chansen nu
Den kommer inte tillbaka, så lyssna, du

\"Det är ingen som kommer att hjälpa dig, någonsin, om du inte tar den här chansen.
Det är aldrig någon som kommer att älska dig mer annars.


Det är aldrig någon som kommer att se dig för den du är.\"




Fri vers av fredrika08
Läst 491 gånger
Publicerad 2007-03-10 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredrika08
fredrika08