Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skrämmer också mig själv


stela rörelser
som om det fanns tyngder
som osvikligen drog dig
nedåt bakåt bortåt
det är så det ser ut

när du går in i rummet


in till mig och jag är
kaffesmaken, sju sneda ögon, väldigt platt lugg
två trasiga ben
och manchesterbyxor

välj här


du talar långsamt eller ovanligt fort,
jag kan inte riktigt avgöra längre

men
du läser mycket och
det finns böcker
om hur man ska undkomma sådana som mig




Fri vers av Mögelhud
Läst 468 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-03-11 01:37



Bookmark and Share


  Матрёшa
hehe, oj, avslutande raden lockar till skratt i allt allvar.
Shit, jag gillar, jag GILLAR!
2008-11-17

  Bjarne Nordbö
Titel och dikt i ovanligt god samklang. Detta var snyggt hantverk.
2008-04-06

  Inkarasilas
Helt självlysande text
jag är förstummad över
slutraden.
2007-09-30

  Statistiska Centralbyrån
gillar verkligen! du använder så bra formuleringar. de är klara, och ändå så fängslas man av att det är mångtydigt och står öppet för tolkning.

man vill läsa fler gånger.
2007-09-11

  Lilla My* VIP
Wow..den här är bra!
Utelämnande, välj vem jag är för att du ska undkomma...eller komma underfund med...*min tolkning*
*Applåd*
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Mögelhud
Mögelhud