Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att låta orden bubbla fritt...




Är jag kär?

Du är liksom så där

hej-kom-och-kyss-mig

min mun är bara helt perfekt

och jag är så söt

 

Haha, din humor

så grymt skön

Och du svarade faktiskt på lappen jag skickade

Hade du gjort det om jag varit någon annan?

Typ Anna.

Eller Karin?

 

Snälla säg nej.

 

 

Är jag kär?

 

 

 




Fri vers av linneajehn
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-10 19:19



Bookmark and Share


  kissmequick
klart du är kär!
så det hade du

inte behövt fråga..
så.. slutet är
överflödigt..
behövs inte

men vilken underbart
flyt du har..!!
jättebra!!

En applåd!
2009-01-06

    sister band-aid knees
älskar den här! :)
2007-04-26

    Fallingforyou
Toppenskön text! :)
2007-04-25

  © anakreon VIP
Var går gränsem mellan kär och förälskad?
Vem bryr sig når vårsolen värmer själen
och en hel värld vaknar på nytt!
Njut!Lev! Tro! Varsamt, varsamt.
Ungdomen går inte i repris,
ens i kommersiell TV!
2007-04-22

  Snubblaraldrig
Den var skön, gullig och enkel så att man lätt förstod =) Såå mysig att läsa.. Känslan i texten lös tydligt igenom..Jag fastnade själv för;
\"Du är liksom så där

hej-kom-och-kyss-mig

min mun är bara helt perfekt

och jag är så söt\"

Så sött :) Gillar det bara (men gillar sammansatta ord som egentligen inte ska vara det =))
//Gabbi
2007-03-23

  Lollan_
ohosan, det här är.. fint.
Att slutet är med tjock text gillar jag inte särskilt mycket, men hur du använt kursivt och \"-\" och \"vanlig\" text ihop är Snyggt! och dina radbyten, hihi. Det är braaaaaa.
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

linneajehn
linneajehn