Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag kom på, skrev vad jag kände. . .


Att bara få vara trygg

Som en båt seglar in i hamn
Vill jag ligga trygg i din famn
Se i dina blåa ögon
Och andas djupt

När jag ligger vid dig i min bädd
Känner ingen oro, aldrig rädd
Kan vara mig själv
Och är lugn

Du är den jag vill vara nära
Det är dig jag kallar kära
Utan dig vore jag vilse
Och du gör mig hel




Fri vers av David Knutsson
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-11 00:54



Bookmark and Share


    Patetpoet
Wow. Det bästa du har skrivit David. Perfekt. Skitbra!
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson