Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lyssnade på en Queen låt. Där sjunger Freddie Mercury om saknad och då bara kom den här dikten. Har haft lite problem att välja om jag ska lägga ut den i orginal version eller på svenska. Det blev orginalet.. Hoppas ni gillar den


How can I go on?

How can I go on?
How will I survive?
When metres feels like miles
When my brain makes a revolt
It can not think of anything else than you
My heart is seized with panic
It can not stop beat
I want you closer to me
Close is not close enough
I will never let go
Because letting go mean,
we will have to lose..
instead of winning against the love




Fri vers av Jul_iia
Läst 512 gånger
Publicerad 2007-03-12 13:26



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
mycket bra känsla..bokmärker..=)
2007-04-17

  Jasmine Turandar
Vacker! Enastående! :) Ett och annat stavfel, men men :P
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Jul_iia
Jul_iia