Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är så förunderlig och föränderlig.


Att få vara den jag är....

Det tryggaste jag vet är att vara tillsammans med mina närmaste.

Dessa människor som känner mej utan och innan.
Vet mina fördelar och nackdelar.

Att få vara precis den man är är skönt, att få skratta, att få gråta,
att få dela vardag som fest.

Det har kommit till både nya släktingar och vänner under åren.
Likaså har det försvunnit en del.

Jag vet att jag är lyckligt lottad som har denna kärlek,
jag förvaltar den genom att ge kärlek tillbaka.

Det sprider sig som ringar på vattnet.





Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-03-11 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP