Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En trängande fråga...


En fråga

Kärlek
en börda?
Något
man
måste skörda?

Efter en
tid
blir det
en
strid?

Maktkampen
måste
den komma?
Och

våra
sinnen
fånga
i trånga

ramar.
Obönhörligt
strukturerat
eller?

6/2-07




Fri vers av Solgladje
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-03-11 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje