Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon skrek sönder sin hals för dig





Kvar på golvet
ligger en liten flickas drömmar
i form av
krossat glas.
Hennes framtid
var föralltid splittrad.

Musik som strömmar ut i ett
alldeles för tomt rum.
blodspår mot dörren och på
handtaget som någon
färgäves rykt i
för att försöka
vakna ur denna hemska
mardröm.

Och överallt i huset
finns hatet kvar i väggarna.
Alla orden som skreks i förtvivlan
men som nu har tystnat.
Halsen känns nu som
att den vore
sönderskuren av
miljoners rakblad.




Varenda andetag gör ont





En liten söt flicka hittas
vid det nerblodade handfatet
med för mycket skärsår
i den alltför tunna huden.
Mörkgröna ögon
som brukade vara
fulla med liv
men som nu är alldeles för tomma.
Döda.


Hyperventilationer från lungor
som inte ens är färdiväxta än
men som har dragit in
så mycket sorg
att det skulle ha räckt för
minst två liv till.

Flickans ansikte som är fullt med
fallande tårar
är uttryckslöst.
Inte kan hon röra
en enda muskel
Han har gjort henne
förstenad.
Han rykte henne bakåt
samtidigt som hennes värld
rasade samman.



Totalt kaos



Men han är borta nu.
Kommer aldrig mer igen.
Lögnare.
Det är klart han gör.
Smyger sig på
för att skrämmas
lite lagom sådär.
För att sen njuta
av blodet och alla
tårar som rinner.



Men nej
det får aldrig mera hända.
Flickans hand
kramar krampaktigt
kniven som hon dödade all världens ondska med.




Fri vers av KallaMigVacker
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-03-11 20:34



Bookmark and Share


  josefina
Smärtsam läsning, otroligt djup, men ändå väldigt välskriven. Oj, kommer nog att bli svårt att bli av med intrycket den gjorde på mig........ tack.
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker