Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför din blick

 

Klär av mig

plagg för plagg
för varje ord
som lämnar mina läppar

faller till golvet

avskalad, naken
i min sårighet
inför din blick

då är jag hel

 




Fri vers av Anna H
Läst 1278 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-03-11 21:36



Bookmark and Share


  Luciana Pascual
Wow!! så fint!!!
2016-03-15

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-01-08

  Matilda Linnéa Tinér
gillar känslan du
plockar fram med
de här orden.

bra :)
2009-10-24

  Minablåavener
det är så DÄR man vill ha det!
2009-02-17

  Maria Zena Viklund
underbart skrivet, applåder!
2007-11-26

  Rosmarin
de fyra sista raderna får mig att stanna upp, de uttrycker nåt så oerhört viktigt i det att vara människa, våga vara människa
2007-09-24

  sabina stark
En blick med äkta känslor kan läka en själ att bli hel underbart.
2007-03-12

  aftermath
rörande berörande och lite..smärtsamt
fint skrivet
2007-03-12

  Rachel Roth
inte vilken blick som helst...
utan en inför vilken man blir hel
genom att bli sedd helt och hållen

tycker om denna!!
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H