Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid mitt köksbord

 

Jag väntar vid mitt köksbord
medan solen hon vandrar
lyser över snösmälta marker
väcker känslorna till liv

Jag väntar på en vän
som jag trodde skulle komma

Men ännu är det tomt
kring mitt köksbord av ek
då solen hon gått ned
och lämnat markerna fursna

 




Fri vers av Anna H
Läst 556 gånger
Publicerad 2007-03-12 06:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H