Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sömnen

 

Jag glider iväg
i svart medvetslöshet

Sjunker långsamt
in i nattens famn

Faller djupare
handlöst förtvivlat

Då du knackar på
till mina drömmar

Och du fångar mig
innan jag kraschar

Jag tar ett djupt andetag
och vänder mig om i sömnen

 




Fri vers av Anna H
Läst 541 gånger
Publicerad 2007-03-16 12:22



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Som en skyddsängel...tycker jättemycket om din dikt!
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H