Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respekt.

Det är underbart att få höra varje dag hur bra vän man är,
Så fort man kommer in på msn eller något,
Det e underbart att få höra att någon tycker om mig,
Det är så underbart att veta att man duger,
Och att man inte är en stor förlorare,
Det e så skönt att få leva livet,
Men jag tycker det e synd att vissa inte accpeterar att man är som man är,
Vi är alla människor,
Och vi är alla unika,
Och vi är som vi är,
Och om jag kommer från ett annat land,
Jag är fortfarande samma person, alla är som dom är,
och det är bara att respektera,
Det handlar om respekt,
Och ja tycker vi har för lite respekt,
Jag kommer respektera hur du är,
För du är Värdefull,
Kom ihåg det,
Låt inte någon trycka ner dej,
Ta ingen Skit,
För det gör inte jag,
Kärlek och respelt till alla,




Fri vers av Amra
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-03-12 00:26



Bookmark and Share


    Bim
Bra!Så skall det låta,-respekt är en mycket viktig ingrediens på väg mot fred och vänskap.Hälsn.Bim
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Amra