Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dej..

Utan dej så faller jag,
När du är med mej så känns det som om jag är i paradiset,
Du får mej att må så bra,
Du får mej att vara den jag är,
Med dej vågar jag vara med själv,
Du får mej att lysa upp,
Utan dej skulle jag nog inte kunna leva,
För att du är mitt allt,
Det sättet du ler mot mej får mej att känna mej trygg,
Och varje gång jag kramar dej så känner jag din kärlek,
Utan dej vill jag inte leva,
Utan dej så faller jag,




Fri vers av Amra
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-03-12 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amra