Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

 

Vägar korsar stig
på mänsklighetens karta
vilse i möten

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 430 gånger
Publicerad 2007-03-12 17:39



Bookmark and Share


  aftermath
men vilka möten!
2007-03-14

  Per Rydberg
Så tar sig känslan uttryck! Fint formulerat. Jag läser och känner igen!!
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H