Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolt rebell



Ser du inte
att bakom den ordinära fasaden
bor det en stolt rebell

med gäll röst

Hon skriker jämt
Jag är isoleringen vadderingen stoppningen
i hennes madrasserade cell

En dag ska jag springa över Lunds gator
och transformeras, liksom Hulken
till den stolta rebellen

och driva igenom min revolution




Fri vers av zelma
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-12 09:12



Bookmark and Share


  Ronny Berk
spännande - spännande grepp ; en inträngande vandring med stolthetens signum... ett ordbruk som tilltalar mej.. mycket
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

zelma