Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksord...



När du kommer in i rummet
börjar min kropp sin dans kring dig
som en planet kring solen
och som Venus blir en aftonstjärna
av solljus återsken
börjar mina ögon lysa och mitt hjärta glöda
Bara av att se dig
börjar jag att stråla

Av din lukt börjar mina lungor andas
inte trångt, hårt eller ansträngt
utan lätt och i en våg av yra
som andades jag lustgas
Och mitt skratt blir till en våg av silver
av pärlemor i regnbågsvatten
En våg som kraftfullt lyfter sig och stiger
och sprider sig och varsamt fyller
var människa i samma rum
och tänder ljus och lust också i deras ögon
Tills rummet blir ett annat rum
Ett rum av pärlemor och regnbågsvatten

Så skiner vi och strålar vi
Två varma solar men av jordisk härkomst
Och rummet är ett rum av ljus.




Fri vers av zelma
Läst 449 gånger
Publicerad 2007-03-12 11:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"ett rum av pärlemor..\" är ett ordbruk som uppskattas...kärlekens språk talas med fina ord..
2007-03-22

  aftermath
..och vilket rum att vara i !!
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

zelma