Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett av mina rum

 

 

Det finns ett rum hos mig som är ditt.

Du fick ett ganska stort rum,

med vackra tavlor och ett fönster som vetter mot fjällen.

Där kan man sitta på golvet vid en brasa

och prata och prata och prata.

Det finns ännu inga möbler.

Kanske några filtar att sitta på.

Det finns ingen klocka där.

Men det finns stora vackra muggar av keramik

att dricka kaffe eller te ur.

I ditt rum ligger en stor bok.

Och en liten.

Den stora har jag ingen nyckel till, det har bara du.

I den lilla skriver du ibland in något som står i den stora.

Den får jag bläddra i hur mycket jag vill.

I ditt rum städar jag med glädje

(jag som hatar dammsugaren)

och jag ställer in blommor ibland.

Och du tänder de levande ljusen. Ibland.




Övriga genrer av Jojo
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-03-12 12:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En varm och fin bild, inbjudande,
filtar och \"vackra muggar av keramik\"
2007-03-13

  Neal
Så härligt det verkar !
2007-03-12

  Albert
den här är icke-konstruerad
bara ett flöde

så himla fin!

fjäll, filtar, blommor, glädje, en bok med fint papper i, utan linjer, två böcker till och med,

och ingen klocka
2007-03-12

    Bim
..sätter mig där en stund dricker lite vatten ur en av de stora muggarna,bläddrar lite iboken ,men mest tittar jag på fjällen.Tack för att jag fick komma.Hälsn.Bim
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo