Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårkänslor både ute och inne!



Som våren

 
Sitter med min frukost i munnen,
lyssnar på de små fåglarna utanför.
De sjunger åter ut sin glädje idag,
över solen och värmen tillsammans i kör.

Precis som du får mig att göra älskling,
varje gång som jag tänker på dig.
Livet som kommit åter till mitt hjärta,
lika underbar som våren är du för mig.

I din närhet blir jag som ett litet barn,
det är något alla vi möter säkert ser.
Lika lycklig som årets första lärka,
dansar jag fram på gatan medan jag ler.

Till tonerna av fåglarnas sång utanför,
äter jag min frukost medan jag blundar.
Tänker på dig min älskade vårängel,
och alla dagar tillsammans som stundar.




Fri vers av Freeman
Läst 1070 gånger
Publicerad 2007-03-12 12:23



Bookmark and Share


    Elie
vårkänslor kan göra så himla mycket,
fantastiskt skrivet!
2007-03-15

    candy__me
mycket bra dikt
2007-03-14

    mrMister
ååh, det spritter i kroppen av denna! underbar. tack för att du delar med dig av din glädje.. som smittar =D
2007-03-14

    M
MMM njut in de tillsammans .....önskar all sol på dig.
2007-03-13

  Mikael Lövkvist
Din vårglädje smittar verkligen av sig. Fint knåpat med lite inspirerat rim!
2007-03-13

  Stefanie Nerman
väldigt vacker text,
bra skrivit !
2007-03-12

  AndyDufresne
Härligt Henrik om våren och kärleken! Mycket snyggt rimmat också!
2007-03-12

  Jessica Ebbesson
Likt en vårvind känns dina ord..\'vårängel\' låter vackert.
2007-03-12

  Merrlina
haha blir så full i skratt
2007-03-12

  Neal
Så fin, något speciellt med vårkänslor !
2007-03-12

  nettizen
Vilken solig och härlig läsning! Sitter och ler som en sol. Din text gjorde mig riktigt vårhärligt glad. Tack för det. :)
2007-03-12

  devilsangel
Åh vad härlig dikt! Våren är underbar, kärleken likaså...
2007-03-12

  DanSan
************************

Härligt livsbejakande text

och vilken fin bild . . .

************************
2007-03-12

    Bim
Fin bild och härligt lena ord.Hälsn.Bim
2007-03-12

    Lindizz
Mycket härlig dikt...jag lyser upp och blir glad...känner vårkänslorna...
2007-03-12

    sunnanvind
Härlig dikt med en härlig känsla!
Jättefin!!!
2007-03-12

  Lena K Nilsson VIP
Mycket vackert!
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman