Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske jag sprider ett litet leende


Om dig.

Jag kramar för att jag bryr mig
– om dig.
Jag vägrar släppa taget
– om dig.
Jag klamrar mig fast för att jag är rädd
– om dig.
Jag ger dig en famn med rosor, men det räcker inte för att säga vad jag tycker
– om dig.




Fri vers av nattfjaeril
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-03-12 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril