Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade faster, som lämnade mig i slutet på december.. så mycket sorg på så lite tid... Så många närstående som lämnat mig på så kort tid..


Faster <3

Faster
Älskade
Faster
Du var inte bara faster utan både mamma oh mormor, oh även syster!
Jag hoppas att du levde ditt liv med den glädjen oh den värmen du gav ut åt oss alla.
Du lämnade ett stort tomrum i våra hjärtan.
Trots den stora sorgen efter dem som lämnat oss tidigare så levde du vidare minst lika glatt som alla de andra.
Så mycket minnen som kommer upp i huvudet.
Så mycket gråt som kommer fram.
Tänker på alla de skratten vi gått igenom.
Va det tvunget att vara din sjukdom som tog ditt liv.
Så mycket sorg på så lite tid.




Fri vers av Jessica90
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-03-12 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica90
Jessica90