Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelser utifrån ett bussäte

Här sitter jag
På väg någonstans
Där sitter dem
Också på resa

Av och på
Nya ansikten hela tiden
Ett hamnar bredvid mig
Hon pratar högt för sig själv

Här sitter jag
Och en hel massa andra
En man vill åka gratis
Han vinglar och luktar

Här sitter jag
Och där sitter dem
Hög musik i lurarna
Bling bling och Fahrenheit

Sura miner och lite plats
Resväskor och barnvagnar
Ett ursäktande leende
Och imma på fönstren

Här sitter vi
Både du och jag
I en värld av plåt och polyester
Och söta pensionärer

Här sitter jag
och tummar på min biljett




Fri vers av Flöde
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-03-12 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde