Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du kunde vara jag...

Om du kunde vara jag bara för en dag,
skulle du få se en helt ny värld öppnas framför dig.
Om du kunde låna alla mina sinnen bara ett litet tag,
skulle du få känna allt det underbara som du ger mig.

Om du kunde se vad mina ögon ser,
skulle du fastna framför din spegel varje dag.
För det är precis vad som alltid sker,
när du står framför mig så fastnar jag.

Om du kunde höra vad mina öron hör,
skulle du sjunga för dig själv dagarna i ända.
Rösten som är så skön att jag nästan dör,
den som får allt detta underbara att hända .

Om du kunde känna vad mitt hjärta känner,
skulle du veta hur det är att vara kär.
Fyllt av rosa bubblor som inuti spänner,
smeker min kropp och själ genom varje artär.

Om du kunde vara jag bara för en dag,
skulle du få se en helt ny värld öppnas framför dig.
Om du kunde låna alla mina sinnen bara ett litet tag,
skulle du få känna allt det underbara som du ger mig.




Fri vers av Freeman
Läst 654 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-13 07:55



Bookmark and Share


    Pivvi
mm, finns det en möjlighet att kunna bokmärka allt du någonsin skrivit? De personer som inte läser dina texter måste på något sätt ha missat dig för har man väl börjat läsa finns det inget , INGET som hindrar en från att fortsätta med nästa och nästa och nästa. ytterligare en obeskrivligt fulländad dikt med allt vad man kan önska sig (gillar mest det andra stycket, ovärdeliga rader )
2007-08-19

    Elie
åh vilka ord, jag behövde dem nu. det är lika vackert som förra gången jag läste det här. jag förstår inte hur du lyckas, vart du får allt ifrån. rimmen är helt underbara och passar perfekt utan att kännas påtvigade. du skriver som en gud! en bubbelgud som är bäst i hela världen.
jag älskar att läsa dina ord! de ger mig styrka. tack!
2007-05-14

    Elie
du är en sann poet bubblis,
och jag älskar allt du skriver.
du lyckas varje gång.
underbart!
2007-03-15

  ia VIP
Dessa ord
direkt från hjärtat
ger mer än något annat
Ett otroligt bra flyt
en text som sätter spår

Otroligt vackert!!!
2007-03-14

  karolina d
Det är så här att vara människa och du beskriver det så levnadsklokt och sårbart. Dina ord är som kärleksgirlanger och jag hoppas att någon tar dom på sig..
2007-03-13

    M
å vad du kan beskriva, denna var riktigt härlig, lätt men ändå ett djup och den gjorde i alla fall mig glad. Kram
2007-03-13

  devilsangel
Starka och äkta känslor svämmar över i denna underbara dikt, taget direkt från hjärtat :)
2007-03-13

    Lindizz
fin och helt underbart skrivet...finner inga ord så vackert..<3 <3
2007-03-13

  Neal
Jättefin !
2007-03-13

    sunnanvind
Underbara ord från kärlekens poet ! Mycket fin dikt!
2007-03-13

  Merrlina
mmm
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman