Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hendrix sista blues




Baby

Jag skrev en dikt i sanden
Och väntade på vågorna
Barfota

Baby

Strängarna sliter
Ackorden blir
Bara tyngre

Baby

De säger att väntan
Är allt

Baby

För att inte tala om
Längtan

Baby

Vågorna sköljer
Bort mina sår
Bara barfota
Spår kvar




Fri vers av Neal
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-03-13 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal