Tänker och tänker och lagrar.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker och tänker och lagrar.




Det kommer att bli en bra text................

 

 

Vill skriva en

 fin text men det

 ser ut som batterierna

 behöver laddas.

Allt stoff behöver sorteras

och samlas och till

slut hamna i en

tydlig, synlig

text.




Övriga genrer av Annmargreta
Läst 456 gånger
Publicerad 2007-03-13 10:49



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Klockrent text allt bra från början till slut.
2007-06-24

    Mr.painter
bra
2007-06-21

    Bodil Sandberg
Det var mig en alldeles strålande text...själens tankar som formas nakna vackra ord
2007-03-16

  Mr G
Ord har ju en stor betydelse det beror på
hur man formar orden.
Lite av en bakstuga.
Sedan när man grädda det blir en del lite brända och
en del riktigt bra.
När man sedan bakar nästa gång har man dessa ord
att ta till. Ord kan vara bra men kan också ställa till
mycket oreda. Så idag gäller det faktiskt hur och vad
man säger.Det fria ordet har faktiskt blivit inlåst ibland.
Din text blir bra och tydlig

Mr G
2007-03-13

  Cris
Ja det måste landa i en för att bli nåt och då kanske det sprutar ut :-))
2007-03-13

  Anders P VIP
så är det. inspirationen kan man inte styra. den kommer och går som den vill.
2007-03-13

  Arte
känner så ofta som du på samma sätt här :)
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta