Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindlens klistriga nät, förföriskt och oändlig



Varför är det hål överallt
Lyckas täppa igen
dem i de ljusa timmarna

Lik förbannat är det hål
på gryningen
vackra och såriga

Och jag har så svårt
Att stå imot
när det fascinerar
och river

Dina långa fingrar
omger mina
dunkla
handlingar




Fri vers av Neal
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-03-13 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal