Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla ton döva jävla idioter ! Dags att inta scen och blåsa ut era trumhinnor.


Stratocasterns VRÅÅÅL !!

Hela natten har jag byggt
en Marshall vägg

Den största som någonsin
intagit en scen

Allting är uppskruvat till max
Miljoner ton smärta
ska explodera

I det djävligaste av
solon

En sista uppoffring
När den skär igenom
Nätet

FETT JÄVLA ROCK N ROLL




Fri vers av Neal
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-03-13 12:10



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
till all ton döva jävla idioter...
- undra hur många ton dom egentligen väger tillsammans?

vi andra får nog skaffa hörselskydd. ;-)
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal