Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårrus


nu knäpper
vi upp

skalar av
lite grann

kanske till
och med
släpper maskerna
en sekund

i förväntningarnas
stund




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-03-13 15:41



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbart att läsa och suga i sig...yyyyyyiiiiippppiiieeeeeeeeeeeeee
2007-03-16

  Lilla My* VIP
Jaa vad härligt att se folk som blir vårrusiga o tappar masken om än bara för en kort sekund!!
Vårligt vackert skrivet!!
2007-03-13

  Jojo
Härlig vårdikt.
Visst är våren förväntningarnas tid...
du beskriver det så underbart skönt!
Hoppas du får njuta av våren.
Och vi andra med, så klart.
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell