Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälp!!

vad är det som händer?
Vad ska jag göra nu?
Helt jävla emsam i en stor jävla värld,och ingen vill ha mig här.
Var kan jag få gå,där jag kan vara ensam.
Vem kan man prata med,och veta att dom lyssnar.
Vad ska jag göra?
Vad är det som händer
snälla hjälp mig




Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-03-13 20:28



Bookmark and Share


    Miraa
Hej Vännen!

Blir orolig för Dig när jag läser din senaste....
Har ingen aning om varför du känner som du gör...det enda jag kan säga dig är att Jag är en mycket bra lyssnare...så...om du behöver prata eller skriva av dig, finns jag här!!

Du kan maila mig om du vill: dindns@hotmail.com

Var rädd om dig gumman!
Kramar
2007-03-14

    singforabsolution
Jag kan bara säga att jag känner igen mig, liksom andra. Tat lugn paniken går över. Någon kommer nog strax visa dig...
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl