Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja det är våren, ja det är våren


Förlamad av köld

Förlamad av köld, när du tog min hand

Mörkret fyllde min syn

Men i famnen din kördes kylan på flykt

från leder som glömt sina namn

Sakta, så sakta trängde strålarna in

i ett hjärta av skuggor och is

Och ögonen fuktades av sorgen och glädjen

när jag såg vem det var som jag mött

Min älskade vän som mig aldrig har svikit

Min egen älskade vår




Fri vers av Mats VIP
Läst 323 gånger
Publicerad 2007-03-14 11:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med Bodil!
Fin!
2007-03-18

    Bodil Sandberg
Underbart!Underbart!Att jämföra våren med vännen som aldrig sviker...jag tycker enormt mycket om det här!!!
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP