Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja,lite konstig men vad tycks? en av mina första \"rimdikter\" på ett tag...


Så länge hoppet finns kvar

Mörker

Ser inget slut

Hittar

Inte vägen ut

Ljuset

Är för långt bort för att nå

Men

Hon hoppas på ett lyckligt slut ändå





Fri vers av Miss Författare
Läst 457 gånger
Publicerad 2007-03-14 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Författare