Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lök

Lök i ögat svider som satan
Lök i magen bubblar som fan
Lök på fingrarna luktar i hundra år
Lök på banken är en massa mys




Fri vers av Flöde
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-03-14 21:24



Bookmark and Share


  nettizen
*skrattar*
Fyndigt..... :)
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde