Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stadens ljus

I stadens ljus ramlar vi runt och andas in avgaser som ger oss kraften att vilja mer. Och en blick från dig ger mig lusten att vilja kyssa dig under ett tak,medans regnet faller ner.
För din mörka rock värmer mig från alla kalla stormar och du mår bra av det du ser, eftersom jag lyser av lycka när du kysser mig och jag ber om mer. Och i den kalla norden bor du och jag, vi försöker finna det goda som livet ger.





Övriga genrer av MavriAngeli
Läst 528 gånger
Publicerad 2005-02-17 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MavriAngeli
MavriAngeli