Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig

Lova mig att du
aldrig
vad som än händer
aldrig
vart du än går
aldrig
vilka som än påverkar dig
aldrig
Hur maktlös du än är
aldrig
även om allt är hopplöst
aldrig
ALDRIG ger upp!




Fri vers av nattfjaeril
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-03-15 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril